Podczas zajęć dotyczących wiosny zrodził się w głowach uczniów 1A pomysł zrobienia sałatki z nowalijek. Wzbudzanie zainteresowania pracą w kuchni, daje podwaliny dzieciom na bardziej aktywne funkcjonowanie w dorosłym życiu. Podczas zajęć kulinarnych dziecko odbiera wiele bodźców: kolor, zapach, smak. Sprzymierzeńcem tej pracy będzie apetyt dzieci, a to pozwoli na skupienie uwagi, ulepszenie koordynacji wzrokowo-ruchowej, porozumiewanie się w grupie.

60029454_784287018631864_2911278298090700800_n.jpg 60131672_581794298981712_3792574521731448832_n.jpg 60152453_2169011129860988_8837663963421343744_n.jpg

60161681_1268595769972795_7791881685028569088_n.jpg 60219769_458098341627873_3667567930918305792_n.jpg 60223813_2313580615549323_8023967857844944896_n.jpg

60304979_399668540620626_820577386213933056_n.jpg 60314947_616752945475272_1333415138694266880_n.jpg 60325280_2266732243551563_2001205205156233216_n.jpg

60339191_343522436346395_8827250046413045760_n.jpg 60339906_665063763953189_2451294765342261248_n.jpg 60340860_477548382984768_943171042925346816_n.jpg

60351705_1619231924875431_4437693955508797440_n.jpg 60488184_2300047460237448_6223346481634476032_n.jpg 60543947_2426731464038308_5763680385623916544_n.jpg

60637605_416818959153330_7310140238800617472_n.jpg 60655595_327867091231744_6443608570830258176_n.jpg 60770378_947110732304082_7232389553942691840_n.jpg